onsdag 18 september 2019

Hej, det var ett tag sedan.

Ursäkta för dålig uppdatering. Har en del plugg kvar att göra. Har cirka en månad kvar nu. Sen är jag fri från pluggandet. Är så skoltrött nu. Men jag gråter inte för det. För så mycket jag lär mig. Läser Företagsekonomi och Entreprenörskap. Mycket givande, men så svårt. Organisationsschema och diagram är inte min grej alls. Men jag kämpar på. Satt i 5 timmar igår och gjorde klart nästan ett helt uppdrag i entreprenörskap. Har pyttelite kvar att göra. Ett uppdrag innebär en hel del uppgifter. Kan vara 3-5 frågor per uppdrag. Och i varje fråga finns ytterligare 3-7 stora uppgifter.

Idag har jag tagit det lugnt på morgonen. Druckit kaffe och spelat lite spel på datorn. Är ju en liten spelnörd i grunden (haha). Spelar för att rensa tankarna och koppla bort allt annat.

En del uppgifter jag har nu, har jag en del gratis från när jag läste till barnskötare samt sociologi. För det är inte endast siffror och diagram Det är värderingar, konflikthantering, människor. Mycket upprepar sig genom alla kurser.

När plugget är slut, ska jag sätta mig och fortsätta skriva på novellen. Samt skriva lite annat, som jag kommer avslöja längre fram.

Och snart är det dags att börja pyssla och skapa. Tänkte försöka göra små videos på detta, om allt går som jag vill.

Lite nya grejer kommer att hända här på bloggen så småningom. Det kommer bland annat bli "temadagar" eller "temaveckor", har inte riktigt bestämt mig än. Men "dagar" tror jag låter bäst.

Tänkte också göra videos där jag pratar om olika saker. Enda problemet är att mina små undulater låter ganska högt och kommer att höras i alla videos (haha). Jaja, det kanske kan bli mitt signum eller något.

Nu ska jag käka lite frukost. Plugga och planera.

Önskar dig en fantastisk dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar