onsdag 17 juli 2019

Rensa själen med en glass på stranden

Östra stranden

Idag är det glassvarmt ute. Bilden är från sist jag var på stranden. Känner att värmen har hittat tillbaks och det är snart dags för en vandring längst stranden och andas in ny energi. Att komma utanför hemmet, och inte bara sitta vid datorn, i soffan och kolla serier, gör mer än man tror för huvud och kropp. Många rör sig väldigt mycket på sina jobb. Men det ger inte samma effekt som att ut och gå och röra sig utomhus.


Att samla snäckor är som meditation för mig. Jag samlar just nu för att sedan använda till DIY inlägg och videos, hade jag tänkt. Förr hade jag jättemycket snäckor. Men allt efter jag flyttat till olika ställen så har snäckorna försvunnit.

Känner att jag verkligen behöver lite återhämtning i form av att åka till stranden eller ut och gå en sväng på något annat roligt ställe.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar