fredag 5 juli 2019

När man får rätt hjälp

Ja då blir jag glad. Jag har köpt på mig domäner och testade ett annat webbhotell än det jag brukar. Det tog min 10 minuter att bli missnöjd. SÅ jag skickade över domänen till Binero, som jag alltid haft sedan innan(hela 7 år). Grejen var att jag läst att det andra webbhotellet skulle funka bra att peka domän åt en sida. Men vafan jag blev istället lurad.
Så idag skrev jag till Binero.se  (ja jag ger dem gratis reklam idag, för de är bäst) och killen som svarade hjälpte mig.
Suttit sedan igår och försökt få rätt på DNS på den domänen, men inte konstigt att det inte fungerade när jag varit för snabb. Skulle visst ta 24-48 timmar innan det fungerar helt.
Så jag väntar tålmodigt på att allt ska fungera efter helgen.
Men inte är jag sysslolös för det. Jag har massor att stå i ändå.
Jag märker att det var några år sedan jag höll på med DNS och domäner och allt som hör till. För jag är verkligen ringrostig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar