torsdag 25 juli 2019

Badar nästa sommar

Längtar tills nästa sommar, när jag är läkt. Då ska jag bada i havet och njuta av tången som kittlar mig på fötterna... BIIIP... När tång rör mina fötter får jag panik. Ja det kan komma ett litet "waaaa" skrik. Annars älskar jag att bada. Förr var jag mer i vattnet än på land. Och om allt går som det ska, så är det jag som ligger och skvalpar i havet nästa år. Tillsvidare så njuter jag av synen, intryck och att bara få vara på stranden.3 kommentarer:

 1. Jag har inte badat alls de sista åren, men just idag hade jag velat skvalpa runt kring en massa isflak! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju bygga egen pool. Pallkragar och en presenning ;)

   Radera
 2. Haha, ja tack till isflak. 25 grader max, sen går det inte att röra sig haha.

  SvaraRadera